TELÈFON DE CONTACTE:(+34)616869152

AVÍS LEGAL

PROPIETAT INTEL.LECTUAL

El lloc web www.esglai.com i els seus continguts (textos, imatges, so, animacions, vídeo i la resta dels continguts d'aquesta web) són propietat de PAU SÀLVIA HORTAL o terceres persones que han donat una llicència o autoritzat a PAU SÀLVIA HORTAL.

Tots els logotips, marques i dissenys que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel.lectual registrats per PAU SÀLVIA HORTAL o de terceres persones que han donat una llicència o autoritzat i queda prohibida qualsevol modalitat d' explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació o una altra forma d'explotació sense l'autorització expressa de PAU SÀLVIA HORTAL. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà dels continguts d'aquest lloc web sense el consentiment previ i exprés de PAU SÀLVIA HORTAL llevat que s'indiqui expressament una altra cosa o el seu ús sigui a títol personal o estrictament necessari per a l'ús i visualització dels mateixos des d'un ordinador personal i no vulneri els drets reconeguts de PAU SÀLVIA HORTAL per la legislació vigent. PAU SÀLVIA HORTAL es reserva expressament el dret de canviar, modificar, complementar o suprimir, parcial o totalment, continguts d'aquest lloc web sense avís previ, així com de procedir a la suspensió de la publicació de forma transitòria o definitiva.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Per a la seva comoditat, aquest lloc conté enllaços d'hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Us recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap s'intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. PAU SÀLVIA HORTAL no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l'existència de cap tipus d'associació entre PAU SÀLVIA HORTAL i els seus titulars. Excepte autorització expressa es prohibeix l'establiment de vincles des de llocs web aliens . De conformitat amb l'article 12 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Esglai Creacions Audiovisuals tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys que siguin necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers llevat dels supòsits en que existeixi una obligació legal. Vostè té el dret d’obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, i portabilitat de les seves dades, així com la limitació o oposició al seu tractament en la forma prevista en el Reglament Europeu de Protecció de Dades, dirigint-se, a: PauSàlvia Hortal, Crta Ribes 16 1 pis, 08591, Aiguafreda (Barcelona) NIF: 44021459B tel.616869152, info@esglai.com

Les dades de caràcter personal facilitades per vostè en comunicar-se amb nosaltres s'emmagatzemaran a l'arxiu automatitzat abans esmentat sota la responsabilitat de PAU SALVIA HORTAL amb la finalitat de poder prestar els serveis comercials, consultes i altres gestions que es poden realitzar a la nostra web. L'entrada de dades errònies o incomplertes als formularis posats a la seva disposició pot impedir-nos contactar amb vostè. Es pressuposa que vostè s'assegura de facilitar-nos la informació i les dades de caràcter personal de forma exacta i actualitzada, i que ens autoritza a processar-sota les condicions esmentades.

L'informem que han estat adoptades totes les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, en la forma prevista en el Reglament Europeu de Protecció de Dades. Amb l'objectiu de rebre els màxims serveis possibles, l'Usuari autoritza expressament que PAU SALVIA HORTAL a pugui remetre-li la informació dels seus serveis o productes, així com cedir les seves dades de caràcter personal a terceres persones o empreses que col.laborin amb la prestació d'aquests serveis, observant sempre el secret professional.